kirjasinbana

Kustannusliike Parkko on runoilija, tietokirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja Tommi Parkon kustantamo.

Se julkaisee käännösrunoutta eri kielistä ja erilaisia runouteen liittyviä projektikirjoja. Kotimaisia uutuuskokoelmia kustantamo ei julkaise.

Kustantamo on kiinnostunut Suomessa vähemmän harrastetuista runouksista, muun muassa itäisen ja keskisen Euroopan maiden runoudesta sekä nykyrunoudesta ja modernismin eri muodoista. Tulevina vuosina kustantamolta ilmestyy viitisenkymmentä käännösrunoteosta eri puolilta maailmaa, jokaiselta mantereelta jotain.

Kustannusliike Parkko on saanut laadukkaista käännösteoksistaan myös tunnustusta, kuten Suomen arvostelijain liiton vuoden 2020 Kritiikin punnukset ja WSOY:n kirjallisuusäätiön tunnustuspalkinnon. Tommi Parkko on aiemmin julkaissut käännösrunoutta Kustannusliike Nihil Interitin nimissä. Kustantamo julkaisi toistakymmentä käännöskirjaa Kreikasta, Virosta, Japanista, Italiasta ja Sloveniasta.

Tommi Parkko opettaa runoutta sekä aloittelijoille että edistyneille kirjoittajille. Hän pitää myös esitelmiä ja alustuksia tilatuista aiheista. Ehdotuksia julkaistaviksi teoksiksi ja esiintymispyynnöt voi lähettää sähköpostiin.

Kirjoja voi tilata Osk Kirjasimen verkkokaupasta kirjasin.fi/kauppa tai lähettämällä viestiä suoraan kustantaja Tommi Parkolle.

Ota yhteyttä: tommi@parkkokustannus.fi
Tutustu tarkemmin: www.parkkokustannus.fi