kirjasinbana

Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot
Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja verkkokaupan välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Vahvistamalla tilauksen hyväksyt toimitus- ja maksuehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Osuuskunta Kirjasimella on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja olla hyväksymättä asiakkaan tilausta.

Asiakastiedot
Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille.

Tilaaminen

Yksityishenkilöt
Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Alle 18-vuotiaan on ilmoitettava myös huoltajan nimi ja osoite. Huoltajan tiedot ilmoitetaan Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset -kohdassa tilauksen yhteydessä.

Yritykset
Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava yrityksen nimi, yhteyshenkilö, toimitusosoite, laskutusosoite, y-tunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa.

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Toimitus- ja käsittelykulut näkyvät tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus
Tilaus lähetetään asiakkaalle vahvistettua tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika Suomessaon keskimäärin neljä (4) työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa. Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja. Jos haluat noutaa tilauksen ilman toimituskuluja suoraan kustantajalta, ota yhteys: osuuskuntakirjasin@gmail.com

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu kotimaassa 1–3 kappaleen tilauksessa on 7 €. Yli 100 euron tilaukset kotimaassa ilman toimituskuluja. Toimitusmaksu Baltian maihin on 12 €, muihin EU-maihin 22 €. Toimitukset EU:n ulkopuolelle sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Kampanjakoodi
Kampanjakoodi / kuponki oikeuttaa kampanjan mukaiseen alennukseen tietyistä tuotteista. Kuponkia ei voi käyttää, jos asiakkaalla on jo erikseen sovitut alennusehdot. Kupongin saa käyttöön ostoksissa lisäämällä sen tunnuksen ostoskoriin.

Maksuehdot
Tilauksen maksu tapahtuu verkkomaksuna tilauksen yhteydessä. Varmistamme tarvittaessa luottotiedot jokaisen tilauksen yhteydessä.

Tilauksen peruutus ja palautukset
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisestaMikäli haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä sähköpostilla osuuskuntakirjasin@gmail.com. Ilmoita viestissä seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä asiakasnumero ja tilausnumero.

Palautusoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä. Aiheettomissa palautuksissa sekä palautuksissa, joissa tuote palautuu käytettynä, veloitamme sekä tuotteen hinnan että palautuskulut voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Emme lunasta maksamattomia postiennakkolähetyksiä.

Tuotevirheet
Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Mikäli olet epävarma, ota yhteyttä ennen kuin palautat tuotteet. Yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilillesi saatuamme viallisen tuotteen asiakaspalautuksena.

Ylivoimainen este
Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimuksen muuttaminen
Osuuskunnalla on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Riitojen ratkaisu
Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.